Wodka wordt van oudsher gemaakt van granen (meestal de glutengraan tarwe, gerst en rogge). Maar er is een groeiend aantal specialistische vodka's gemaakt van alternatieve materialen zoals maïs, aardappelen en...
Sommige soorten azijn - inclusief rode wijnazijn, appelciderazijn, balsamicoazijn en rietsuiker - zijn glutenvrij. Andere soorten azijn - bijvoorbeeld niet-gedistilleerde azijn gemaakt van de glutenkorrels tarwe, gerst en rogge en...
Het vinden van glutenvrije vegetarische hamburgers - kant-en-klare hamburgers geschikt voor zowel het glutenvrije dieet en een vegetarisch of veganistisch dieet - kan enigszins van een uitdaging, want veel van...
Als je een glutenvrij vegetarisch of veganistisch dieet volgt, weet je dat er een grote strook van de supermarkt is die je gewoon moet vermijden: de vleesteller, een groot deel...
Benieuwd naar welk snoepje onder al die rode en roze wikkels glutenvrij is? Hier is de lijst met glutenvrije Valentijnssnoepjes, vanaf januari 2019. Tenzij anders vermeld, is deze lijst van...